Allt för sjön 2014

Årets upplaga av båtmässan ”Allt för sjön” i Älvsjö innehåller en hel del intressanta saker, allt från nya företag till nya båtmärken. Ett av dom nya företagen är 88Motorsport, ja, nytt och nytt, dom har funnits i Finland men nu öppnat en butik i Sverige. Besöker ni mässan under veckan är deras monter helt klart värt ett besök!

image

Gustaf Lidén hann precis klar med lacken på båten, den sticker ut och i mina ögon ser den riktigt bra ut.

image

Inte bara jag som ger tummen upp för Gustaf eller är det ”Love Boat” som rent av är glada att se en galen fotograf på mässan, det låter vi vara osagt 🙂

image

V-24:orna har ett mycket intressant EM i Smögen i år plus att dom startat en egen cup med ett stort antal tävlingar. Till i år ser det ut att bli en hel del ekipage i vattnet, skoj! Nu hoppas vi på att det blir riktig sjö så att båtarna får visa vad dom klarar av.

image

I Sveras monter fanns naturligtvis världsmästarbåtarna, tvåfaldiga världsmästarna Wrenklers B-katta samt

image

Erik Starks F2:a. Ingen av Wrenklers eller Stark var på mässan då det är galamiddag i Monaco ikväll med premieringen för deras titlar.

image

Just det, ni missar väl inte loggan på Eriks båt? 😉

image

Lina står och pratar med nyfikna besökare i Sveras monter.

image

En bit från förbundets monter fanns ett mycket intressant ekipage, Marcus Friberg med sin nybyggda Nitra som ritats av Leo Crambert. Förhoppningsvis kan vi återkomma inom kort med ett litet reportage om denna satsning.

image

Okej, det gick inte att undvika att lägga ut en bild på denna båt, Zuperman heter den och har en toppfart på 150 knop.

image

/Pickla

 

This entry was posted in Mässa.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*