Nytt år

Nu har 2016 gått till historien och 2017 har öppnat sin dörr. 2016 har i många fall varit helt fantastiskt år med många härliga minne som jag kommer att ta med mig in i framtiden men det har även funnits saker som jag drar ett streck över och vill glömma så snabbt som möjligt.

Några av förändringarna som kommer att ske 2017 är att en ny logga, som ni ser nedan, samt så kommer jag att dela upp sportbilder och övriga bilder. Sportbilder, och då framför allt båtbilder, kommer att ligga under pickla.se och övriga finner ni under KPO Studio, instagramkonto kpostudio.
Sportbilder: pickla.se och https://www.instagram.com/pickla/
Övriga bilder: https://www.instagram.com/kpostudio/

Min ambition under året är att lägga upp en bild varje dag på vardera instagramkonto så bli en följare så snart som möjligt så ni inte missar något 😉 Min bildstil kommer att ändras lite under året, framför allt inom båtsporten för att komma ifrån den traditionella bilden. Några exempel har jag redan tjuvstartat med att visa och dom verkar ha fallit er i smaken vilket glädjer mig mycket.
2017 har redan ett antal bokningar vilket är mycket roligt. Jag har en del saker i tankarna som jag hoppas kunna få presentera på någon av sidorna och kanske även hålla ett föredrag, vem vet, planer finns det i alla fall 🙂

Min första tanke är att jag ska försöka fota norrsken i morgon, om vädret tillåter. Jag hoppas på lite klarare himmel så att möjligheten att se detta vackra fenomen ökar, prognosen säger det finns chans att se det ner till Stockholmstrakten. Senaste försöket att hitta norrskenet lyckades inte så bra trots klar himmel, naturen är som den är, inget är givet!

/Pickla

170101_KPO-17-Pano

Senaste försöket att fånga norrsken blev inte så lyckat

Pickla_Gold_Pos

Nya loggan för PICKLA.SE

KPOs_Gold_Pos

Loggan för KPO Studio där bilder som inte direkt berör sport kommer att återfinnas fr o m nu

This entry was posted in Okategoriserade.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*