Test och lek

Hur mycket det än är så måste man ut och leka med kameran för att test sånt man inte kan göra ute hos kund. Ibland hittar man nya roliga saker som man kan använda i yrket men oftast blir det bara skräpbilder. Senaste gången jag var ute blev jag övertalad, är inte så svår att övertala ibland, av min fotokollega Rikardh. Vi gav oss ut för att fånga ljuset precis innan solen försvann. Nu kan jag tillägga att Rikardh redan är duktig på det ljuset så jag smygtittade en del hur han vred och vände kameran sen blev det några bilder som är annorlunda för att komma från mig. Sammanfattningsvis kan jag säga, ut och lek, ni lär er massor!

image

image

image

/Pickla

This entry was posted in Natur.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*